Skip to main content

B・SYNC® ON Nedir?

B・SYNC® ON, patentli teknolojisi ile geciktirilmiş kafein salımı sağlayan bir üründür.

B・SYNC® ON içeriğinde bulunan Vitamin B5, B12 ve çinko normal enerji oluşum mekanizmasını desteklerken yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olur.1 İlaç değildir, kafein, vitamin ve mineral içeren takviye edici gıdadır.

Referans: 1. Gıda ve Takviye Edici Gıdalarda Sağlık Beyanı Kullanımı Hakkında Yönetmelik (20.04.2023)

Patentli teknoloji!
Kafein, vitamin B5, vitamin B12 ve çinko olmak üzere 4 aktif bileşen!
Geciktirilmiş salım sağlayacak şekilde geliştirilen formül!
Veganların kullanımı için uygundur! Glüten içermez! Koruyucu içermez!
Yatmadan önce tüketilen ancak uyanmadan kısa bir süre önce salınan içerik!

B・SYNC® ON Nasıl Kullanılır?

 

B・SYNC® ON, uyanmak istediğin saatten 7-8 saat önce 2 saat açlıkla tüketilir ancak kafein, mineraller ve vitaminler 7 saat boyunca salınmaz.1

Referans: 1. Dornbierer DA, et al. Sci Rep. 2021;11(1):19734.

 

B・SYNC® ON İçeriğinde Neler Var?

 

B・SYNC® ON, uyanma sürecinizi desteklemek için geliştirilmiş bir takviyedir.

Vitamin B5, Vitamin B12, Çinko ve Kafein olmak üzere 4 aktif bileşen, geciktirilmiş salım sağlayacak şekilde formüle edilmiştir.

Kafein

Kafein, kahve çekirdekleri ve çay yaprakları gibi pek çok bitkide doğal olarak bulunan bir uyarıcıdır.

Kafein merkezi sinir sisteminizi uyarır, bu da daha uyanık ve enerjik hissetmenizi sağlar.1

Referans: 1.National Library of Medicine. MedlinePlus. Caffeine.

Vitamin B5

Vitamin B5 yani B5 vitamini yumurta, süt, sebzeler, sığır eti, tavuk ve kepekli tahıllar da dahil pek çok gıdada doğal olarak bulunan bir maddedir.

Enerji, hücre büyümesi ve metabolizma gibi temel biyolojik süreçlerde rol almaktadır.1
B5 vitamini, normal enerji oluşum mekanizmasını, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasını ve steroid hormonlarının, D vitamininin ve bazı sinir ileticilerin normal sentezi ve metabolizmasını destekler.2

Referanslar: 1.National Library of Medicine. National Center for Biotechnology Information. Vitamin B5 (Pantothenic Acid). 2. Gıda ve Takviye Edici Gıdalarda Sağlık Beyanı Kullanımı Hakkında Yönetmelik (20.04.2023).

B12 Vitamini

B12 vitamini, et, balık, süt, yumurta gibi hayvansal gıdalarda doğal olarak bulunan ve vücudumuz için kritik olan süreçler için gerekli bir besin maddesidir.

Kırmızı kan hücresi oluşumunda, hücre metabolizmasında, sinir fonksiyonunda ve hücrelerin içinde genetik bilgi taşıyan moleküller olan DNA’nın üretiminde önemli bir rol oynar.1-2 B12 vitamini, normal enerji oluşum mekanizmasını desteklerken, yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olur.3

Referanslar: 1.National Institutes of Health. Office of Dietary Supplements. Vitamin B12 Fact Sheet for Consumers.  2.National Health Services. B vitamins and folic acid.  3.Gıda ve Takviye Edici Gıdalarda Sağlık Beyanı Kullanımı Hakkında Yönetmelik (20.04.2023).

Çinko

Çinko et, balık, kümes hayvanları, tahıllar ve süt ürünleri gibi birçok gıdada bulunan, vücudun normal işlevini sürdürebilmesi için gerekli olan bir mineraldir.1-3

Çinko, hücre bölünmesinde rol oynarken, DNA ve protein sentezine katkıda bulunur.4

Referanslar: 1.Healthdirect Australia. Zinc and your health. 2.National Institutes of Health. Office of Dietary Supplements. Zinc Fact Sheet for Consumers. 3.European Food Safety Authority. EFSA Journal 2009; 7(9):1229. 4. Gıda ve Takviye Edici Gıdalarda Sağlık Beyanı Kullanımı Hakkında Yönetmelik (20.04.2023).